Pokazywanie postów oznaczonych etykietą Recenzje: kulki gejszy. Pokaż wszystkie posty
Pokazywanie postów oznaczonych etykietą Recenzje: kulki gejszy. Pokaż wszystkie posty

piątek, 4 marca 2016

Pojedyncze kulki gejszy i podwójne kulki waginalne Pretty Love Alice
Zestaw idealny dla kobiet z tyłozgięciem macicy? [test - recenzja - opinia]

Wybór kulek gejszy to nie jest prosta sprawa. Pierwszy zakup wiąże się z wieloma pytaniami: jaki materiał wybrać i jaki będzie najlepszy dla mnie? Jaka średnica i waga będą odpowiednie dla mnie? Czy będę przeżywała z nimi niesamowite orgazmy? Drgające czy statyczne - to kulki waginalne w ogóle drgają?! Ostatnim często padającym pytaniem jest: mam tyłozgięcie macicy, wybrać pojedyncze czy podwójne kulki gejszy?

Zrecenzowaliśmy kilka modeli kulek dopochwowych, to znaczy moja pielęgniarka przetestowała, a ja zebrałem szczegółowy wywiad z placu boju. Z każdym przetestowanym kompletem kulek gejszy stajemy się mądrzejsi i tę wiedzę z przyjemnością przekazujemy czytelnikom. Temat jest szeroki, zatem osobom chcącym wgryźć się głębiej, polecam medyczno-erotyczny poradnik o wyborze i zasadzie działania kulek gejszy.

Przeglądając ofertę sklepu, z którym współpracujemy, w oczy wpadł nam zestaw kulek waginalnych Pretty Love Alice. Marka jest nam bardzo dobrze znana, zatem o jakość jestem spokojny, akurat oni wybijają się na tle innych producentów. Kosztują nieco ponad 50 złotych, drgają, a na dodatek otrzymujemy klasyczne podwójne i pojedyncze kuleczki. Dla mnie bomba.


piątek, 11 grudnia 2015

Progresywne kulki gejszy Fifty Shades of Grey Beyond Aroused
Ćwicz mięśnie Kegla podczas lektury 50 Twarzy Greya [test - recenzja - opinia]

Podczas pisania wstępu zastanawiałem się nad zabawną kwestią. Znacie powiedzenie szewc bez butów chodzi, a my jesteśmy tego przykładem. Piszemy opowiadania erotyczne, robimy zdjęcia erotyczne, prowadzimy blog erotyczny a nawet nie czytaliśmy książki 50 Twarzy Greya. Film obejrzeliśmy, ale bez rewelacji. Ot dzieło filmowe na jeden raz.

Do recenzji progresywnych kulki gejszy Fifty Shades of Grey Beyond Aroused podchodzimy jak do każdej innej. Najpierw testy, potem pojawia się opinia na temat gadżetu erotycznego, moja pielęgniarka robi zdjęcia a ja piszę recenzję akcesorium erotycznego. Naklejka 50 Shades of Grey nie robi na nas wrażenia. Super, że powstała seria zabawek erotycznych sygnowanych logo, ale bardziej od tego liczy się dla nas jakość.

Do tej pory przetestowaliśmy dwa gadżety marki Fifty Shades of Grey - kajdanki i maski. Przyszła pora na coś większego kalibru - progresywne kulki gejszy Fifty Shades of Grey Beyond Aroused.

Progresywne kulki gejszy Fifty Shades of Grey Beyond Aroused blog

piątek, 25 września 2015

Zdalnie sterowane jajko wibracyjne iGOX Dodo
kulki gejszy i wibrator w jednym? [test - recenzja - opinia]

To najbardziej osobliwy gadżet erotyczny jaki testowaliśmy na blogu. Choć stwierdzenie osobliwy można odczytać pejoratywnie, przed wydaniem osobistego wyroku proszę o zapoznanie się z recenzją. Masażer  iGOX Dodo jest połączeniem wibratora dopochwowego, łechtaczkowego, punktu G i kulek gejszy, a producent zalicza go do kategorii wibrujących jajek. Zadziwiające i intrygujące, prawda? Czy takie połączenie ma w ogóle sens? Może lepiej kupić wibrator i kulki waginalne?

Zdalnie sterowane jajko wibracyjne iGOX Dodo kulki gejszy i wibrator w jednym?

piątek, 21 sierpnia 2015

Progresywne kulki gejszy OVO L1
lepsze zwykłe kulki waginalne czy progresywne? [test - recenzja - opinia]

Progresywne kulki gejszy... progresja, postęp, dotrzymywanie kroku, rozwój. Taki łańcuch słów powstał w mojej głowie. Kulki gejszy OVO L1 bez wątpienia można nazwać progresywnymi. Od momentu pierwszego włożenia do cipki dotrzymują kroku kobiecie. Rozwijają się z nią, tak jak mięśnie Kegla.

Dialog z naszym dostawcą wyglądał tak:
- Chcecie pobawić się progresywnymi kuleczkami? - zapytała pracownica sklepu i takie słowa przeczytała z monitora moja pielęgniarka (która odpisuje na komentarze i maile).
- Jasne, że chcemy - odpowiedziałem - tylko co to? gdzie to się wkłada?
- To kulki gejszy - dodała pielęgniarka.
- Co to są progresywne kulki gejszy? Okulary znam progresywne i w odtwarzaczu DVD mamy jakieś progresywne skanowanie.
- Tak wyglądają - położyła laptopa na moich kolanach.
- Wow, to można kuleczki wymieniać? Fajne. Bierzemy?
- Bierzemy - odpowiedziała z uśmiechem.
- A tak w ogóle to wyglądają jak plemnik - podsumowałem.

Progresywne kulki gejszy OVO L1 - mam kupić dwa komplety kulek waginalnych czy jedne progresywne? [test - recenzja - opinia]

piątek, 31 lipca 2015

Ekskluzywne kulki gejszy Lelo Luna Noir
czy warto kupić drogie kulki waginalne? [test - recenzja - opinia]

Firma Lelo produkuje ekskluzywne zabawki erotyczne. Bezdyskusyjnie. Wystarczy spojrzeć na pokryty 24 karatowym złotem wibrator Lelo Inez, który kosztuje 45 000 złotych. Tak, dobrze widzisz, to nie jest pomyłka. Wibrator pokryty szczerym złotem za 45 tysięcy złotych. Jest też masażer łechtaczki Yva, również pokryty złotem, za blisko 12 tysięcy złotych. Szaleństwo? Z całą pewnością. Sam jestem ciekaw ile takich gadżetów sprzedała firma Lelo na całym świecie.

Jeśli przejrzeć tańszą sekcję wibratorów, masażerów, pierścieni wibracyjnych i kulek waginalnych to zauważymy, że trudno znaleźć akcesorium za mniej niż 150 złotych. Przeważnie jest to dwa do trzech razy więcej. Nasuwa się pytanie - czy warto wydać taką kwotę na przedmiot, którym wypieścimy cipkę lub penisa? Trudne pytanie, dlatego nasz blog erotyczny odpowie na to pytanie. Będziemy co jakiś czas recenzować gadżet Lelo z wyższej półki cenowej.

Ekskluzywne kulki gejszy Lelo Luna Noir test, cena, sklep, najlepsze, opinia, używałam

piątek, 12 czerwca 2015

Dopochwowe kulki gejszy z metalu ToyJoy Ben Wa Balls
kulki dla zaawansowanych? [test - recenzja - opinia]

Chcemy, aby blog erotyczny był miejscem, w którym publikujemy prywatne opowiadania erotyczne, ale chcemy też pisać recenzje zabawek ze sklepów cielesnej rozpusty. Staramy się, aby recenzje były zróżnicowane, a opisywane przedmioty najwyższej jakości. Dlatego...

Cieszę się, że możemy przedstawić wam wszystkie typu kulek gejszy, które można kupić w sklepach. Pierwsze kulki gejszy są wykonane z silikonu medycznego, bez wewnętrznych kuleczek wywołujących drgania [Pretty Love Balls]. Drugie kulki waginalne również wykonano z silikonu medycznego, ale mają w sobie stalowe kulki drgające podczas ruchu ciała [JoyDivision Joyballs Secret]. Ostatnie kulki dopochwowe, które miałam w swojej cipce, są szklane, o wiele mniejsze i bez łączącego je sznurka [Pipedream Icicles].

Po raz pierwszy na blogu erotycznym jaimojapielegniarka.blogspot.com zrecenzuję metalowe kulki gejszy, które nie są połączone sznureczkiem, a ich mała średnica będzie wyzwaniem dla wielu kobiet.

Dopochwowe kulki gejszy z metalu ToyJoy Ben Wa Balls [test - recenzja - opinia]

niedziela, 10 maja 2015

Analne kulki gejszy z silikonu medycznego Fun Factory B Balls
są cholernie męskie! [test - recenzja - opinia]

Po otwarciu paczki, którą wysłała nam firma Fun Factory, zawartość zaskoczyła nas wielokrotnie. Miejsce akcji: kuchnia, bohaterowie żywi: pielęgniarka i pacjent, bohater pierwszoplanowy: kulki B Balls, miejsce publikacji: blog erotyczny.

Pacjent: Jakie ładne kulki gejszy.
Pielęgniarka: Jaki mają fajny uchwyt.
Pacjent: To są analne kulki gejszy!
Pielęgniarka: To są kulki gejszy zaprojektowane specjalnie dla mężczyzn!
Pacjent: Przecież ja nie mam mięśni Kegla.
Pielęgniarka: Zdziwiłbyś się, gdybyś poznał prawdę.
Pacjent: Mam?
Pielęgniarka: Mhm [kiwanie głową]
Pacjent: Niemożliwe.
Pielęgniarka: Powiedz to swojemu mięśniowi łonowo-odbytowemu.
Pacjent: Zaklepuję! [ucieczka z kulkami do łazienki] 

erotyka, akt, kulki gejszy, penetracja analna, sex analny, b balls

piątek, 27 lutego 2015

Kulki gejszy ze szkła Pipedream Icicles
najlepsze dla początkujących? [test - recenzja - opinia]

Gdy wpadliśmy na pomysł testowania akcesoriów umilających życie erotyczne, jednym z pierwszych założeń była różnorodność. Chcieliśmy tworzyć ciekawy blog erotyczny.
Pierwsze kulki gejszy, które przetestowaliśmy (Pretty Love Balls), mają długi uchwyt ułatwiający wyjmowanie i nie drgają. Drugie kulki dopochwowe, klasy premium (JoyDivision Joyballs Secret) wyposażono w mały uchwyt, który chowa się między wargami. Wyjęcie kulek, mimo wcześniejszych obaw, jest szybkie i łatwe. Trzeci testowany model prezentuje zupełnie odmienne podejście. Nasz dostawca wysłał nam Pipedream Icicles w rozmiarze M. Kulki bez sznurka! Ze szkła! Będzie hardkorowo, jak to mawia młodzież.

Kulki gejszy ze szkła Pipedream Icicles [test - recenzja - opinia]

sobota, 27 grudnia 2014

Kulki waginalne z silikonu medycznego JoyDivision Joyballs Secret
najlepsze kulki gejszy? [test - recenzja - opinia]

Moja pielęgniarka, zachęcona przyjemnymi doznaniami i zwiększoną kontrolą nad pochwą, postanowiła sprawdzić drugą grupę kulek gejszy. Przetestowany wcześniej model Pretty Love Balls był wykonany w całości z silikonu medycznego i zachęcał do zakupu niską ceną przy wysokiej jakości wykonania. Sklep z akcesoriami erotycznymi podrzucił nam inny model. Kulki waginalne JoyDivision Joyballs Secret prezentują inny sposób wykonania, inną zasadę działania, inną półkę cenową, ale czy inną jakość? Fajnie się składa, ponieważ produkt, którego recenzję czytacie jest dokładnie cztery razy droższy i mamy okazję sprawdzić, czy ekskluzywne akcesoria erotyczne są warte wydania większej kwoty pieniędzy?
Zatem...
3... 2... 1... Start!

Kulki waginalne z silikonu medycznego JoyDivision Joyballs Secret [test - recenzja - opinia]

poniedziałek, 15 grudnia 2014

Kulki gejszy z silikonu medycznego Pretty Love Balls
tanie, ale czy dobre? [test - recenzja - opinia]

Przy pierwszej recenzji bawił się Pacjent. Przy drugiej Pielęgniarka. Wymyślone i zaprojektowane przez ginekologów, skierowane do kobiet, dla zdrowia i przyjemności.

Druga paczka (tym razem niespodzianka), którą dostaliśmy ze sklepu skrywała kulki gejszy, znane również pod nazwą - kulki waginalne albo kulki dopochwowe. Czym są kulki waginalne, jakie kupić, jak ćwiczyć mięśnie Kegla oraz kilkanaście innych pytań i odpowiedzi, które moja pielęgniarka stawiała sobie przed zakupem, w wyczerpującym temat poradniku o kulkach gejszy.


Miłe zaskoczenie, ponieważ nie spodziewaliśmy się przesyłki. Kurier zadzwonił, wręczył mały pakunek i poprosił o podpis.
- Może ktoś cię nie lubi i wysłał ci bombę? - stwierdziła Pielęgniarka.
- A może ciebie? - odpowiedziałem - tylko dlaczego ja mam wybuchać za twoje pielęgniarskie grzechy?
- Eeeeeeej - szturchnęła mnie łokciem i pokazała palcem nadawcę.
- Viva - przeczytałem - toż to nowa zabawka z seks szopu!

Kulki gejszy z silikonu medycznego Pretty Love Balls [test - recenzja - opinia]