Pokazywanie postów oznaczonych etykietą Recenzje: masturbatory. Pokaż wszystkie posty
Pokazywanie postów oznaczonych etykietą Recenzje: masturbatory. Pokaż wszystkie posty

piątek, 19 lutego 2016

Masturbator rotacyjny z perełkami Seven Creations Robotic Mouth MTX1
Nie ugotuje obiadu, ale seks oralny opanował do perfekcji [test - recenzja - opinia]

Przy okazji testów masturbatora rotacyjnego Power Rotation pozwoliłem sobie we wstępniaku przeanalizować rynek męskich zabawek i doszedłem do wniosku, że na łamach naszego bloga erotycznego przetestowałem wszystkie możliwe typy masturbatorów. Od prostych pasywnych i quasi-realistycznych, przez w pełni realistyczne, a na wszelkich odmianach mechanicznych kończąc. Były wibrujące, rotacyjne i wibrująco-rotacyjne. Trafiło się nawet rozciągliwe jak gumka od majtek jajeczko i symulator pozycji na jeźdźca. 

Życie po raz kolejny pokazuje, że nie powinno się mówić widziałem już wszystko, bowiem kurier zadzwonił do drzwi, przekazał mi dyskretnie zapakowane pudełko, a w nim znalazłem masturbator rotacyjny z perełkami Seven Creations Robotic Mouth MTX1. Erotyczny gadżet ma szansę stać się najlepszym. Nie jest drogi, ma realistycznie wyprofilowane usta a mechanizm z perełkami najwierniej imituje ruch kobiecych ust po męskości.


piątek, 30 października 2015

Rotacyjny masturbator dla mężczyzn z perełkami You2Toys Power Rotation
Moja pielęgniarka kontra sztuczna cipka [test - recenzja - opinia]

Biorąc do ręki rotacyjny masturbator męski You2Toys Power Rotation byłem spokojny o jakość. Poprzedni model tego producenta sprawił i nadal sprawia mi mnóstwo przyjemności. Nie pamiętam ile orgazmów mi dał, ale każdy był intensywny. Mowa o sztucznych ustach Smile Hot Fellatio, które zawsze i wszędzie zrobią loda. Można w nich wytrysnąć i zawsze mają ochotę połknąć penisa. Chyba, że zapomnimy wymienić baterii, to nic nie zrobią. Taki odpowiednik przedstosunkowego kobiecego bólu głowy, o którym słyszałem, aczkolwiek nigdy nie dane mi było się z nim spotkać.

Poprzednik wyposażony był w wibracje i ruch okrężny. Nowy nabytek wykonuje tylko ruch obrotowy, za to męskość masuje bardzo duża liczba perłowych kuleczek. Z zaciekawieniem przystąpiłem do testów nowego masturbatora. Pielęgniarka jak zwykle przyglądała się i wspomagała wizualnie - wkładała dłoń w majtki, masowała biust. To nie fair, ponieważ to zabawka powinna pokazać swoją jakość. Stosowanie dopingu w postaci nagiego ciała kobiety jest niedozwolone. Dlatego kolejne próby wykonywałem w weekend, gdy była w pracy. Jedynym wzmacniaczem były erotyczne zdjęcia pielęgniarki.

Rotacyjny masturbator dla mężczyzn z perełkami You2Toys Power Rotation

piątek, 2 października 2015

Masturbator oralny Baile Oral Sex Lover
sztuczne usta, które nigdy nie odmówią loda [test - recenzja - opinia]

Przeglądając internet mimochodem trafiam na artykuły, wypowiedzi na forach dotyczące masturbatorów. Nawet na naszym blogu erotycznym oraz w mailach pojawiają się komentarze ludzi negatywnie nastawionych do tych urządzeń. Jest to niewielki promil ogółu wypowiedzi, ale najwyraźniej problem istnieje. Wrodzona ciekawość nakazała mi zbadać temat. Przy czym jeden fakt mnie zaskoczył, i to bardzo. To nie kobiety są zazdrosne o masturbator, a mężczyźni uważają go za ujmę na honorze! Przy okazji opiszę zabawkę, która sama robi loda. Wypieści męskość aż do orgazmu, jednak w inny sposób niż kobiece usta lub cipka. Konstrukcja udana i sprawiająca dużo frajdy - masturbator oralny Baile Oral Sex Lover.

Masturbator oralny Baile Oral Sex Lover

piątek, 10 kwietnia 2015

Masturbator rotacyjny z silikonu medycznego Smile Hot Fellatio
sam zrobi loda [test - recenzja - opinia]

Mieliśmy przyjemność, i to olbrzymią przyjemność, bawić się sztucznymi cipkami, ustami z silikonu i nawet trafił się jeden ciasny tyłeczek. Jedne bardziej odwzorowywały damskie narządy, drugie mniej. Były głębokie i ciasne, pofałdowane. Jednak nie były to symulatory seksu oralnego. W klasycznych masturbatorach sam musiałem wykonywać ruchy frykcyjne dłonią. Masturbator rotacyjny z silikonu medycznego Smile Hot Fellatio zrobi to za nas! Wystarczy trzymać go w dłoni lub unieruchomić między poduszkami. I czekać.

A jest to bardzo przyjemne czekanie...

Masturbator rotacyjny z silikonu medycznego Smile Hot Fellatio [test - recenzja - opinia]

piątek, 20 lutego 2015

Masturbator z cyberskóry Fleshlight Jesse Jane
najlepsza sztuczna cipka na świecie? [test - recenzja - opinia]

Kobiety żądają równouprawnienia. Wiecie co panowie? Też żądajmy!

Wchodzę do sklepu z akcesoriami erotycznymi i widzę kilkanaście realistycznych dild i wibratorów. Większe, mniejsze, przeźroczyste, czarne, z silikonu i cyberskóry. Z przyssawką i bez. Można nawet wybrać, czy nowy po(d)ręczny przyjaciel ma mieć jaja. Idę dalej do regału z masturbatorami. Dziura jak dziura, podobno nie liczy się wygląd, lecz wnętrze
A guzik prawda!
Co jeśli mam ochotę na realistyczną sztuczną cipkę

Jako nastolatek widziałem reklamę dziurki, która nigdy nie odmówi pieszczot. Były to czasy powolnego internetu, w których na wczytanie zdjęcia gołej dziewczyny czekało się minutę w penisem w ręku. Wtedy widok sztucznej cipki szokował i podniecał, zważywszy, że nie były dostępne w naszym kraju. Na szczęście czasy się zmieniły, zdjęcia gołych pań wczytują się błyskawicznie (gdy pielęgniarka pytała czy oglądałem, to oczywiście powiedziałem, że nie i niech się nigdy nie dowie prawdy) a na półkach seks shopu znajdziemy kilka modeli masturbatora Fleshlight. Do naszego domu zawitała Jesse Jane.

Masturbator z cyberskóry Fleshlight Jesse Jane [test - recenzja - opinia]

piątek, 13 lutego 2015

Masturbator z silikonu Tenga Egg Clicker
najtańsza sztuczna cipka na blogu erotycznym [test - recenzja - opinia]

Przy okazji testu masturbatora Tenga Rolling Head Cup wspominałem, że producent oferuje tanie, małe i interesujące jajeczka do masturbacji Tenga Egg i obiecałem, że poświęcimy im osobną recenzję. Przed wami podróżny masturbator na każdą kieszeń - Tenga Egg Clicker. Niespotykany kształt i rozmiar, mnóstwo wersji do wyboru i sporo przyjemności.

Ponieważ nie wytrzymałem do sesji zdjęciowej i rozpakowałem jajko, musicie zadowolić się zdjęciem producenta.

Masturbator z silikonu Tenga Egg Clicker [test - recenzja - opinia]

piątek, 2 stycznia 2015

Masturbator z silikonu medycznego Tenga Rolling Head Cup
pozycja: na jeźdźca [test - recenzja - opinia]

Zamówiliśmy kilka gadżetów do testów. Kompletowanie paczki trwało zapewne kilkanaście minut, ponieważ po trzech godzinach od złożenia zamówienia otrzymaliśmy informację o wysyłce. Przedmioty zapakowane były w karton owinięty czarną folią. Nadawcą jest firma VIVA. Na pudełku brak jakichkolwiek informacji o zawartości i słów związanych z erotyką. Co istotne - trzeba podać adres oddziału poczty, w którym chcemy odebrać zamówienie. 

Przy wyborze przesyłki priorytetowej, paczka powinna dotrzeć w ciągu 2-3 dni roboczych. Udajemy się na pocztę, podajemy imię i nazwisko, a pracownik wydaje nam przesyłkę. Pamiętajcie, że przy wyborze Poste Restante nie otrzymacie awiza do skrzynki pocztowej. Pielęgniarka i Pacjent potwierdzają, że taki sposób dostarczenia akcesoriów erotycznych jest bezpieczny i dyskretny.

Co dobrego w naszej paczuszce? Masturbator z silikonu medycznego Tenga Rolling Head Cup - symulacja pozycji na jeźdźca.

Masturbator z silikonu medycznego Tenga Rolling Head Cup - pozycja 'na jeźdźca'

niedziela, 14 grudnia 2014

Zestaw masturbatorów z silikonu Shots Toys Easy Rider
spuść się we wszystkie [test - recenzja - opinia]

Oto historyczne wydarzenie. Na blogu Ja i moja pielęgniarka pojawiła się długo wyczekiwana recenzja gadżetu erotycznego. Dzięki uprzejmości sklepu internetowego my mieliśmy przyjemność przetestować, a wy macie możliwość przeczytania szczegółowego opisu zestawu masturbatorów dla mężczyzn Shots Toys Easy Rider.

Myślę, że starsi czytelnicy, pamiętający filmy z lat osiemdziesiątych, kojarzą scenę dostarczenia erotycznego gadżetu do rąk nabywcy. W scenie, którą mam na myśli, kurier i wszyscy sąsiedzi dowiedzieli się, że przepełniony erotycznym napięciem pan zamówił maszynkę ssąco-ciupciającą na prąd stały i zmienny. W filmie to było zabawne, ale nikt z nas nie ma ochoty informować otoczenia co zamówił w sexshopie.

Pierwszy duży plus dla sklepu - zamówiony towar jest solidnie zapakowany. Nie ma obaw, że firma doręczająca zniszczy lub (co gorsza) dowie się co zamówiliśmy. Drugi plus - paczka jest dyskretna, nie ma na niej żadnego słowa związanego z erotyką, nie ma napisu seks shop a nadawcą jest firma Viva. Pierwszą paczkę zamówiliśmy z dostawą do domu. Biorąc pod uwagę powyższe fakty - można zamówić towar z dostawą do pracy, jeśli obawiasz się, że ktoś z domowników ją otworzy.

Zestaw masturbatorów z silikonu Shots Toys Easy Rider