Pokazywanie postów oznaczonych etykietą Recenzje: wibratory i dilda. Pokaż wszystkie posty
Pokazywanie postów oznaczonych etykietą Recenzje: wibratory i dilda. Pokaż wszystkie posty

piątek, 13 maja 2016

Wielofunkcyjny podwójny masażer erotyczny dla niej i dla niego Pretty Love Basil
Podwójna penetracja, masaż punktu G, prostaty i penisa [test - recenzja - opinia]

Pamiętacie moje przemyślenia ze wstępniaka w recenzji masażera Pretty Love Rudolf? Zastanawiałem się jak często producenci będą nas zaskakiwać dobrymi, ciekawymi i innowacyjnymi zabawkami erotycznymi. Na świecie są dziesiątki tysięcy, a może nawet milion różnych gadżetów. Czy można wymyślić coś zaskakującego? Napisałem tam ikoniczne z punktu widzenia aktualnej recenzji zdanie: Mam wrażenie, że marka Pretty Love jeszcze nie raz nas zaskoczy.

I zaskoczyła jak cholera!

Pretty Love Basil jest na pewno wibratorem. Jest też masażerem. Dla niej i dla niego. Specjalnie dałem zdjęcie na tle plakatu, który otrzymujemy w zestawie. Jak widzicie zabawka może być używana przez mężczyzn podczas masturbacji. Może funkcjonować jako masażer łechtaczki podczas seksu. Obydwie końcówki można wsunąć w cipkę, jeśli lubimy mocniejsze wypełnienie. I ostatecznie można zrobić to, co przychodzi pierwsze na myśl - jedną końcówkę wsunąć do pochwy, a drugą do anusa. Kropkę nad i stawia wbudowany akumulator, całkowita wodoszczelność, dwanaście wibracji i stacja dokująca z ładowarką USB.


piątek, 8 kwietnia 2016

Podwójne realistyczne żelowe dildo Seven Creations Double Mini Jelly Penis Dong
Zrealizuj marzenie o seksie z dwoma mężczyznami [test - recenzja - opinia]

Podwójnej penetracji nie należy się bać! Możemy o tym świadomie i z całą stanowczością powiedzieć, jako osoby, które zaczynały od klasycznego seksu w pozycji misjonarskiej, a skończyły na prowadzeniu bloga erotycznego. Życie erotyczne dwojga ludzi nieustannie się rozwija. Czasami sami śmiejemy z przeszłości. Z tamtej Pielęgniarki i tamtego Pacjenta. Coś co wcześniej było niedopuszczalne w myślach, teraz jest codziennością

Seks w trójkącie? Eeee nie, to nie dla nas. Może cię skuję kajdankami i wykorzystam tak jak lubisz? Nie, nie, to nie dla nas. Cyberseks z nieznajomą? No przecież nie znajdziemy chętnej (chyba, że ona znajdzie nas). Może wrzucimy na blog erotyczny sekstaśmę? Nie, jeszcze nie, musimy do tego dojrzeć. Akurat ten ostatni przypadek nadal jest aktualny i do tej decyzji powoli dojrzewamy. Łatwo przewidzieć, że idea amatorskiego erotycznego filmu kiedyś stanie się rzeczywistością.

W poradniku o podwójnej penetracji mocno zgłębiłem temat. Nie będę go tutaj rozwijał, zainteresowani doczytają. Filarem DP jest wypełnienie dwóch kobiecych dziurek, nie zaś obecność dwóch mężczyzn. Dlatego stwierdziłem, że idealnym dopełnieniem poradnika będzie recenzja podwójnego żelowego dilda Double Mini marki Seven Creations. Dwie kobiece dziurki, dwie wypełniające je końcówki, za to jeden gadżet i jeden wydatek. Brzmi fantastycznie, prawda? A jeśli mało wam DP, to kolejny tekst będzie traktował o podwójnej penetracji w praktyce - opiszę kilka przyjemnych pozycji.


piątek, 12 lutego 2016

Wibrator na prysznic Drop of Sweden H2O Vibe
Kąpiel z orgazmem pochwowym i orgazmem łechtaczkowym [test - recenzja - opinia]

Czegoś takiego jeszcze na naszym blogu erotycznym nie było! Oł yeah - jak ja lubię takie gadżety erotyczne. Coś świeżego, nowatorskiego. Możemy sprawdzić, czy dadzą inny rodzaj przyjemności, a może okażą się klapą. Specjalnie dałem takie zdjęcie jako pierwsze - co prawda tytuł zdradza zastosowanie, ale najpierw patrzymy na zdjęcia, a potem na tekst. Jest zatem szansa, że pokazany wycinek zrobi burzę w mózgu i krzyknie gromkim ale co to w ogóle jest Pielęgniarko i Pacjencie?! Ale od początku...

Ciekawi mnie, czy są kobiety, które nigdy nie kierowały wody z prysznica na cipkę? Nie mam na myśli podstawowej czynności higienicznej, bowiem tutaj 100% kobiet, i nie tylko kobiet, kierowało strumień wody na obszar intymny. Mam na myśli erotyczne zastosowanie wody. Z premedytacją i w celu osiągnięcia orgazmu.

Moja pielęgniarka już dawno odkryła jak bardzo przyjemne może być skierowanie strumienia letniej wody na łechtaczkę i wejście pochwy. Tego typu zabawkę każdy z nas ma w domu. I z tego co wiem - to bardzo przyjemne i uzależniające. Pamiętam, że pisałem opowiadanie erotyczne o masturbacji mojej pielęgniarki wodą, ale wśród 150 opowiadań nie mogę go znaleźć. Zainteresowani dotrą do tekstu, a ja w tym czasie napiszę recenzję wibratora na prysznic Drop of Sweden H2O Vibe.

 

piątek, 5 lutego 2016

Wibrator i pierścień erekcyjny Ooh by Je Joue What happens in Vegas
Zestaw idealny do masturbacji i podwójnej penetracji [test - recenzja - opinia]

Przy okazji recenzji produktu marki Ooh by Je Joue, a dokładniej mówiąc zestawu What happens in Vegas z zadowoleniem powiedziałem mojej pielęgniarce dobrze, że prowadzimy blog erotyczny, a nie vlog erotyczny, w którym musiałbym wymówić słowa Je Joue. Jeśli któryś z czytelników bloga zna język francuski proszę o potwierdzenie, która wersja wymowy jest poprawna - Że Żłi? Że Żoue? Że nujące, że tego nie wiem.

Styczność z Francją i jej... językiem, mam wyłącznie podczas miłości francuskiej, pocałunków francuskich i gdy sporadycznie moja pielęgniarka wydepiluje cipkę po francusku. Gdyby któryś termin był ci nieznany, zapraszam do zapoznania się z autorskim słownikiem erotycznym.

Zestaw, na który składa się wibrator pochwowy dla kobiety i pierścień erekcyjny dla mężczyzny Ooh by Je Joue What happens in Vegas pokazuje nowatorskie podejście do tworzenia i używania zabawek erotycznych. Lubię to pisać - czegoś takiego jeszcze nie było w naszych recenzjach gadżetów erotycznych!


piątek, 22 stycznia 2016

Szklane dildo z funkcją wibracji Pipedream Icicles Glass Massager
Zakręcony wibrator ze szkła wymasuje każdy zakamarek cipki [test - recenzja - opinia]

Jak wiecie w recenzjach akcesoriów erotycznych publikowanych na naszym blogu erotycznym główną rolę gra różnorodność. Chcemy dzielić się ciekawostkami i opisywać gadżety erotyczne z różnych półek cenowych. Podobnie z materiałami. Jeden woli silikon medyczny, druga cyberskórę, trzeci stal a czwarta szkło.

Kilka miesięcy temu testowaliśmy szklane kulki gejszy. Okazały się bardzo dobre, a szkło z którego je wykonano można znaleźć w kosmosie. Oczywiście nie zrobiły go ufoludki a tęgie głowy znające się na chemii. Dlatego z przyjemnością przyjęliśmy w swe ramiona i dziurki nowy wibrator marki Icicles wykonany ze szkła borosilikonowego. Tylko tak doskonały produkt mogłem bez obaw wsunąć w doskonałą (dla mnie i podobno wielu czytelników bloga) cipkę.

Aby poprawności językowej stało się zadość, konstrukcyjnie jest to szklane dildo z funkcją wibracji Pipedream Icicles Glass Massager.


piątek, 15 stycznia 2016

Podgrzewany wibrator króliczek z silikonu medycznego Pretty Love HTO
Gorący kochanek, który rozpali twoją cipkę [test - recenzja - opinia]

Z tego co pamiętam z lekcji geografii najzimniejszym miesiącem w Polsce jest styczeń. Zatem jest to najlepszy miesiąc na testowanie, napisanie recenzji i publikację na blogu erotycznym... podgrzewanego wibratora! Zaskoczeni? Ja również zdziwiłem się, że istnieje coś takiego. Wibratory klasyczne, realistyczne, z wibracjami, pulsatory, króliczki, wibratory punktu G, dilda z wytryskiem, ale podgrzewany? Jest takie cudo i właśnie go opisuję.

Producentem jest bardzo znana z innych recenzji gadżetów erotycznych marka Pretty Love. Mówiąc precyzyjnie jest to podgrzewany wibrator króliczek z silikonu medycznego Pretty Love HTO. Nie popełniłem czeskiego błędu - wibrator nie nazywa się HOT a właśnie HTO. Wspólnie z pielęgniarką wymyśliliśmy nieoficjalne rozwinięcie skrótu w postaci High Temperature Orgasm czyli Gorący Orgazm. I jest w tym duuuużo racji, ponieważ wibrator Pretty Love HTO bez problemu osiągnie temperaturę męskiego kutasa, czyli 36.6 stopnia Celsjusza, a nawet wyższą.

Do tej pory zmarzniętą pielęgniarkę ogrzewałem z zewnątrz swoim ciałem i gorącym prysznicem, a od wewnątrz grzańcem i moim penisem. Od dziś mam nowy gadżet erotyczny, który rozgrzeje i wypieści cipkę pielęgniarki - podgrzewany wibrator.


piątek, 8 stycznia 2016

Masażer dla par Pretty Love Indulgence, który wypieści cipkę, łechtaczkę i penisa
Tańsza alternatywa dla Lelo Tiani 2 i We Vibe 4 Plus [test - recenzja - opinia]

W dziale recenzji wibratorów i masażerów znajdziesz wiele różnorodnych... no nie odkryję Ameryki - wibratorów i masażerów. Co ciekawe znajdziemy w nim tylko dwa wibratory dla par. Najdroższym, kosztującym prawie 600 złotych jest bezprzewodowy masażer dla par Lelo Tiani 2. Drugi w kolejce ulokował się wibrator dla par We Vibe 4+, który możemy sterować telefonem, przez internet i mimo bogatego wyposażenia można kupić go za mniej niż 400 złotych.

Poszukałem w sklepie i znalazłem tańszą alternatywę dla wcześniej wspomnianych wibratorów dla par. Cena Pretty Love Indulgence może nie jest bardzo niska, ale i tak kosztuje połowę tego co Lelo. Czy jest równie fajny, a może nawet lepszy? W końcu cena nie zawsze jest wyznacznikiem jakości i nowatorskiego podejścia do tematu. Producent twierdzi, że wzorował się na WeVibe, dla mnie Pretty Love Indulgence stylistycznie jest niemal kopią Lelo Tiani 2.

Co fajnego daje nam Pretty Love Indulgence? Bezprzewodowego pilota, dwa silniczki wibrujące, sterowanie żyroskopowe, wbudowany akumulator, bardzo fajny silikon medyczny, z którego znana jest marka Pretty Love.


piątek, 25 grudnia 2015

Gruby wibrator z silikonu medycznego Belladot Ebba
Miłość, seks i orgazm w pastelowych kolorach [test - recenzja - opinia]

Nasz blog erotyczny gości nowego producenta. Szwedzka firma może nie poraża liczbą sprzedawanych gadżetów erotycznych, jednak jest kilka godnych uwagi i jeśli będziemy mieli możliwość - przetestujemy i zrecenzujemy.

Marka Belladot zwraca na siebie uwagę dzięki świetnie zaprojektowanym pudełkom. Wszystkie zabawki, a mówimy tutaj o wibratorach, ringach erekcyjnych, pierścieniach wibrujących, jajeczkach wibrujących, kulkach gejszy, a nawet kubeczkach menstruacyjnych - znajdziemy w ślicznych tubach. Każdy ma swój unikalny wzór w pastelowych barwach. Krata, groszki, przyjemne dla oka kolory - na myśl przychodzą mi lata pięćdziesiąte i sześćdziesiąte. Na pewno jest to znak rozpoznawczy.

W moje ręce i cipkę pielęgniarki trafił wibrator Belladot Ebba. Gruby i masywny jegomość, którego zadaniem jest doprowadzić moją kobietę do orgazmu pochwowego. Jak mu się to udało? Zapraszam do przeczytania recenzji gadżetu erotycznego na łamach naszego bloga erotycznego.

Nowoczesny wibrator z silikonu medycznego Belladot Ebba

piątek, 18 grudnia 2015

Wibrujące jajeczko zasilane z portu USB Pipedream iSex Slim Bullet
Co powiesz na orgazm w samochodzie, autokarze lub pociągu? [test - recenzja - opinia]

Kilka lat temu jeden zwrot był bardzo popularny w świecie elektroniki, tak jak obecnie full hade, trzy de czy jakieś cyfrowe wzmacniacze w klasie D. Wszystko było plug&play. Włóż i baw się. Obecnie akcesoria komputerowe, telefony czy aparaty fotograficzne działają w trybie plug and play. Ułatwia to życie. Penis również jest gadżetem włóż i baw się.

Wibrujące jajeczko zasilane z portu USB Pipedream iSex Slim Bullet stworzono według tej filozofii. Wkładasz wibrator w cipkę, wkładasz wtyczkę do portu USB i bawisz się. Orgazm na zawołanie w aucie, pociągu czy autokarze. Mały, przenośny, podróżny. W domu, podczas podróży i w hotelu. Wystarczy jakiekolwiek źródło zasilania z gniazdem USB.

Jak przystało na blog erotyczny - w recenzji zabawki znajdziecie kilka podniecających historii, a już niedługo opiszę w opowiadaniu erotycznym jak doprowadziłem do orgazmu moją pielęgniarkę na autostradzie. Może nie do końca ja, ale masażer Pipedream iSex Slim Bullet i gniazdo USB w naszym samochodzie.

Wibrujące jajeczko zasilane z portu USB Pipedream iSex Slim Bullet

piątek, 6 listopada 2015

Majtki z wibratorem i nasutniki Fetish Fantasy Gold Vibrating Micro G-String
Czarno-złoty zestaw przyjemności w klimacie BDSM [test - recenzja - opinia]

Dla mojej pielęgniarki jest to bielizna typu muszę mieć! I nie, to nie było stwierdzenie: ale fajne majtki, weźmiemy do testów? tylko: muszę je mieć! Przyjemnie było patrzeć na tak napaloną kobietę. Wszystko zaczęło się niewinnie. Przy okazji testów złotego korka analnego zerknęliśmy na ofertę marki Pipedream. Seria Fetish Fantasy Gold, czyli zabawek wykonanych z metalu i pokrytych substancją przypominającą złoto, przykuła uwagę mojej kobiety. Zakochała się w kilku zabawkach. To pierwszy taki przypadek w działalności naszego bloga erotycznego. Postąpiliśmy inaczej niż do tej pory. Nie wzięliśmy towaru z oferty sklepu, a sklep musiał wprowadzić gadżet do oferty. I to nam się podoba we współpracy - czasami podrzucamy im pomysły.

Co dobrego kryje się w zestawie Fetish Fantasy Gold Vibrating Micro G-String? Skórzane majtki, a precyzyjnie rzecz biorąc - stringi w stylistyce bondage i bdsm, złoty wibrator typu bullet oraz nasutniki. Nie jest to bielizna codzienna, choć nie zdziwię się, jeśli moja pielęgniarka założy je na nocny dyżur. Pod mundurkiem i tak nikt nie zobaczy jakie majtasy ma na sobie.

Majtki z wibratorem i nasutniki Fetish Fantasy Gold Vibrating Micro G-String test, opinia, recenzja, blog erotyczny

piątek, 16 października 2015

Realistyczny, naturalny, gruby i długi wibrator z cyberskóry Toy4Fun Ultra X Realistic 6"
Penis pacjenta kontra bezduszny kutas [test - recenzja - opinia]

- O cholera! Mam konkurenta - powiedziałem wyciągając nowy nabytek z kartonu.
- Noooooo - z wyraźnym uśmiechem i zadowoleniem w głosie wyjąkała moja pielęgniarka.
- Jest ociupinkę dłuższy niż mój - dodałem.
- Nooooo - odpowiedziała wpatrując się w wacka.
- I jakiś taki miły w dotyku, prawie jak naturalny i ma jajka.
- Nooooo - przytaknęła.
- Nie pogadam z nim, nie ugotuje obiadu, nie poprowadzi bloga, ale sprawdzę go zanim wydam werdykt...
- Jaki werdykt?
- Który z was będzie nadwornym penisem księżniczki pielęgniarki mój książę.
- To chyba oczywiste, że JA i MÓJ?!
- Powiem ci po testach.

Tego dnia zamieszkaliśmy we trójkę. Ja, sztuczny penis i moja pielęgniarka. Co z tego wynikło, dowiesz się z dalszej części recenzji. Wsadziłem go do mikrofalówki czy zostaliśmy kumplami? Zostałem wymieniony na nowszy model czy wspólnie wypełniamy obie dziurki mojej pielęgniarki? Nie stworzyła go natura tylko inżynierowie z firmy Toy4Fun. Nie jest napędzany testosteronem, krwią i podnieceniem, a bateriami. To nie jest pierwszy wibrator realistyczny, który ugościł nasz blog erotyczny i cipka pielęgniarki. Za to pierwszy realistyczny wibrator zrobiony z cyberskóry Ultra X Realistic 6".

Realistyczny, naturalny, gruby i długi  wibrator z cyberskóry Toy4Fun Ultra X Realistic 6"

piątek, 25 września 2015

Zdalnie sterowane jajko wibracyjne iGOX Dodo
kulki gejszy i wibrator w jednym? [test - recenzja - opinia]

To najbardziej osobliwy gadżet erotyczny jaki testowaliśmy na blogu. Choć stwierdzenie osobliwy można odczytać pejoratywnie, przed wydaniem osobistego wyroku proszę o zapoznanie się z recenzją. Masażer  iGOX Dodo jest połączeniem wibratora dopochwowego, łechtaczkowego, punktu G i kulek gejszy, a producent zalicza go do kategorii wibrujących jajek. Zadziwiające i intrygujące, prawda? Czy takie połączenie ma w ogóle sens? Może lepiej kupić wibrator i kulki waginalne?

Zdalnie sterowane jajko wibracyjne iGOX Dodo kulki gejszy i wibrator w jednym?

piątek, 18 września 2015

Żelowy wibrator posuwisto-rotacyjny Toy Joy Up & Down
zerżnie cipkę jak penis? [test - recenzja - opinia]

- Ciekawe czy Terminator ma Wacka? - rzuciła pod nosem pielęgniarka.
- Robot z wackiem?! On miał zabijać, nie uprawiać seks.
- Głupio tak bez penisa, co nie?
- Ty nie masz wacka i żyjesz - odpowiedziałem.
- Mam twojego... i kilka innych.
- Jeśli by miał wacka, to pewnie takiego, ładowanego przez usb.
- Może stacja do ładowania wyglądała jak robocica? Podchodził, wsuwał jak ty we mnie i ładował baterie?
- Po orgazmie masz dziwne pomysły. Chodźmy już spać moja robocico.
- Dobranoc Terminatorze z wackiem.

Żelowy wibrator posuwisto-rotacyjny Toy Joy Up & Down jest konstrukcją, jakiej nie gościliśmy jeszcze na naszym blogu erotycznym. Były wibratory, masażery i pulsatory, ale tylko opisywany model łączy trzy funkcje:
  • wibruje w okolicy łechtaczki,
  • porusza się w przód i tył w pochwie (jak penis),
  • pieści wnętrze cipki wirującymi kuleczkami.

Żelowy wibrator posuwisto-rotacyjny Toy Joy Up & Down recenzja

piątek, 19 czerwca 2015

Masażer dla par We Vibe 4 Plus
król wszystkich zabawek erotycznych? [test - recenzja - opinia]

Dlaczego określam masażer We Vibe 4 Plus mianem króla wszystkich zabawek erotycznych? Jest kilka a nawet kilkanaście powodów, które poznacie w recenzji. To jedna z najlepszych zabawek erotycznych jakie widział nasz blog erotyczny i nasi wierni czytelnicy.

Przede wszystkim jest to masażer dla par, który można, a nawet należy używać podczas seksu. W dowolnej pozycji. W czasie stosunku dopochwowego. We Vibe 4 Plus można używać w pojedynkę, wystarczy jedną część wsunąć do pochwy a druga samoczynnie obejmie łechtaczkę i wzgórek. We Vibe 4 Plus można używać jako wibrator łechtaczkowo-pochwowy, ale jego kształt świetnie sprawdzi się przy jednoczesnej penetracji waginalno-analnej.

Jeszcze mało zalet? Ok, lecimy dalej...

Masażer dla par We Vibe 4 Plus

piątek, 15 maja 2015

Zestaw do klonowania penisa Cloneboy My Personalized Dildo
jak zrobić sztucznego penisa? [test - recenzja - opinia]

Kobiety na całym świecie wkładają w swoje cipki i pupy wibratory o przeróżnych kształtach. Liczba modeli sztucznych członków, w zależności od kształtu i wielkości, sięga pewnie kilkudziesięciu tysięcy. Wybór jest ogromny i przytłaczający. Chciałbym dać mojej pielęgniarce coś wyjątkowego. Czego nie ma żadna inna kobieta. Wolę coś zrobić niż kupować. I tutaj zrodził się w mojej głowie pomysł. Skoro pielęgniarka współtworzy ze mną blog erotyczny,  pisze opowiadania erotyczne i bardzo lubi seks... może zrobię dla niej sztucznego penisa wyglądającego jak mój.

Podstawowa kwestia - z czego i jak zrobić wibrator w domowych warunkach?!
  • Może zlecić wykonanie na drukarce 3D? Musiałbym pójść do firmy zajmującej się drukiem 3D, dać do zeskanowania moją męskość i czekać na gotowy element. Trochę głupia sprawa. Choć pewnie byłby to ich najbardziej śmiały projekt w dziejach firmy. I w dziejach druku 3D. 
  • Wyciąć i wypiłować w drewnie? Drewno, które by namokło w cipce, nie jest najlepszym pomysłem na fajne dildo. Ciekawe co powiedziałby ginekolog wyjmujący drzazgi z pochwy?
  • Silikon sanitarny? Odpada, toż to chemia. 
  • Żelatyna? Rozpuści się w gorącej cipce mojej kobiety.
Utkwiłem w miejscu. Nic sensownego nie przychodziło mi do głowy. Pomyślałem, że może ktoś również miał taki dylemat i znalazł rozwiązanie. Pewnie wszystkich was zadziwię - istnieje zestaw do kopiowania penisa i to w bardzo rozsądnej cenie. Jego nazwa to Cloneboy My Personalized Dildo. W recenzji przeczytacie jakie elementy znajdują się w pudełku i dokładnie opiszemy cały proces kopiowania penisa.

Zestaw do klonowania penisa Cloneboy My Personalized Dildo [test - recenzja - opinia]

piątek, 6 marca 2015

Wibrator z silikonu medycznego Pretty Love Arthur
to gdzie jest ten punkt G? [test - recenzja - opinia]

Bawiąc się wibratorem Pretty Love Daniel zastanawialiśmy się, czy można zrobić coś lepszego. Po wielu orgazmach, które dał mojej pielęgniarce i mnie, wiemy, że pytanie było błędnie zadane. Nie chodzi bowiem, czy da się zrobić lepiej, a (ze względu na wzorowy stosunek jakości do ceny) - czy da się zrobić inaczej?

Odpowiedzią jest Arthur. Pielęgniarka stwierdziła, że wygląda jak Daniel z siusiakiem. Podoba mi się to porównanie, a każdy, kto czytał wcześniejszą recenzję zauważy podobieństwa i różnice między tymi modelami. Testowany Pretty Love Arthur jest masażerem punktu G wzbogaconym o stymulator łechtaczki.

Wibrator z silikonu medycznego Pretty Love Arthur jaimojapielegniarka

piątek, 30 stycznia 2015

Wibrator realistyczny z silikonu medycznego Seven Creations Silicone Classic
gruby i zawsze twardy [test - recenzja - opinia]

Ze skrajności w skrajność. Takie powiedzenie przyszło mi na myśl, gdy zacząłem wstukiwać pierwsze litery tej recenzji.
Pierwszy opisywany wibrator był przeznaczony do masażu punktu G, był mały i wyglądał nowocześnie. Wodoodporny realistyczny wibrator Silicone Classic marki Seven Creations jest jego przeciwieństwem. Długi, gruby i przypominający penisa.

Gdy się ma taaaaaaki sprzęt nie należy go ukrywać. Tak pomyślał producent i zapakował wibrator w przeźroczystą folię grubościenną. Świetny podarunek na osiemnastkę lub wieczór panieński. Podczas takich okazji sztuczny penis jest częstym gościem. Bez wyjmowania z pudełka będzie widać zawartość, którą (już po spotkaniu) wsunie w siebie obdarowana.

wtorek, 16 grudnia 2014

Wibrator z silikonu medycznego Pretty Love Daniel G-Spot
wypieści punkt G [test - recenzja - opinia]

Nasz pierwszy raz z wibratorem przeżyliśmy jakiś czas temu.
Drugi pierwszy raz przeżywamy z wibratorem Pretty Love Daniel G-Spot.
Trzeci pierwszy raz przeżywamy ze sklepem, który dostarczył nam gadżet do testów.

Pomyślałem, że skoro tyle pierwszych razów zagościło na blogu ja i moja pielęgniarka, wypada napisać o pierwszym razie w wibracyjnej historii ludzkości.

Ponieważ sztuczne penisy, mam na myśli dildo, są bliskimi kuzynami wibratorów, można powiedzieć, że jest to zabawka stara jak świat. W jaskini Hohle Fels (Jura Szwabska) znaleziono kamienny fallus, który liczy sobie 28 tysięcy lat!
Historia drgającego fallusa zaczyna się w XIX wieku. Czasy, w których u kobiet często diagnozowano histerię, a skuteczną metodą leczenia było doprowadzenie do orgazmu... w gabinecie lekarskim. Leczenie z założenia powinno być przyjemne również dla lekarza. Cipki. Dziesiątki cipek do zadowolenia dłonią. Można nabawić się urazu łokcia. Rewolucja technologiczna i wynalezienie elektryczności sprawiły, że orgazmy można było rozdawać szybciej i w ilości hurtowej. Z czasem wibratory trafiły do domów, a obecnie są chyba najbardziej popularnym i rozpoznawalnym gadżetem erotycznym.
Przy okazji polecamy komedię o lekkim zabarwieniu erotycznym: Histeria - romantyczna historia wibratora (Hysteria, 2011)

Gdybym zdiagnozował u mojej pielęgniarki histerię, mam nie nią lekarstwo - wibrator z silikonu medycznego Pretty Love Daniel.

Wibrator z silikonu medycznego Pretty Love Daniel G-Spot [test - recenzja - opinia]