Pokazywanie postów oznaczonych etykietą Recenzje: korki i kulki analne. Pokaż wszystkie posty
Pokazywanie postów oznaczonych etykietą Recenzje: korki i kulki analne. Pokaż wszystkie posty

piątek, 23 października 2015

Męski korek analny z masażerem prostaty Rocks-Off Butt-BOY
Dla wielbicieli dużych zatyczek analnych [test - recenzja - opinia]

Od kilku miesięcy jestem fanem pieszczot analnych. I mówię tutaj o swojej pupie, bowiem seks analny z moją pielęgniarką uwielbiam od zdecydowanie dłuższego czasu. Ja wiem, że temat jest drażliwy, dlatego niezdecydowanych odsyłam do poradnika, który zmienił nastawienie do pieszczot analnych u wielu mężczyzn. Wystarczy przełamać się i spróbować. Dlaczego o tym piszę? Ponieważ jeszcze rok temu sam powiedziałbym: co jaaaa?! wkładać korek w pupę?! chyba na głowę upadliście! Ponieważ sam zmieniłem nastawienie i widzę w tym kilka korzyści erotycznych i medycznych, napisałem tekst: Męska pupa i masażer prostaty. Rozwinięciem tematu, będzie poradnik erotyczny o masturbacji analnej u kobiet i mężczyzn, który opublikujemy na blogu erotycznym już wkrótce. Z dodatkiem naszych erotycznych fotek. Są też opowiadania erotyczne, które opisują nasze wspólne zabawy z ciaśniejszymi dziurkami.

Do tej pory moją pupę odwiedziły albo masażery prostaty, albo korki analne. W bardzo dużym uproszczeniu masażery prostaty wibrują i są cienkie. Ich zadaniem jest dotarcie do prostaty i masaż jąder. Zatyczki analne mogą wibrować lub nie, za to podstawową funkcją jest mocne wypełnienie pupy. Dlatego z przyjemnością przyjąłem w ramiona (i tylną część ciała) nową zabawkę erotyczną. Takiego połączenia nie było jeszcze na naszym blogu erotycznym - korek analny z masażerem prostaty i masażerem jąder Rocks-Off Butt-BOY.

Męski korek analny z masażerem prostaty Rocks-Off Butt-BOY jaimojapielegniarka

piątek, 11 września 2015

Metalowy korek analny Pipedream Fetish Fantasy Gold Mini Luv Plug
złoto i diamenty dla kobiecej dziurki [test - recenzja - opinia]

Złoto i diamenty to najlepszy przyjaciel kobiety. Taki stereotyp krąży w świadomości ludzkości. Ja myślę, że lepszym przyjacielem będzie mądry i zaradny mężczyzna, jest to bowiem towar bardziej bezcenny i rzadziej występujący w przyrodzie.

O metalowym korku analnym, który wypełniłby pupę mojej pielęgniarki, marzę od kilku miesięcy. Musiał być wyjątkowy, na który spojrzę i powiem to ten! Poszukiwania przedłużyły się, lecz praca została wynagrodzona. Niedawno zobaczyłem złoty korek analny Fetish Fantasy Gold Mini Luv Plug. Jest to zdjęcie producenta, jednak bardzo zmysłowe i postanowiłem dodać je do recenzji. Dociekliwi znajdą na naszym erotycznym blogu zdjęcie korka i pupy mojej pielęgniarki.

Metalowy korek analny Pipedream Fetish Fantasy Gold Mini Luv Plug - złoto i diamenty dla kobiecej dziurki [test - recenzja - opinia]

piątek, 29 maja 2015

Wibrujący korek analny do masażu prostaty z silikonu medycznego PicoBong Tano
dla początkujących [test - recenzja - opinia]

Pielęgniarka namówiła mnie na pieszczoty mojej męskiej dziurki. O moim pierwszym razie, jakie miałem podejście wcześniej i dlaczego zdecydowałem się wsunąć coś w moją pupę można przeczytać w erotycznym felietonie i intymnym poradniku: Pieszczoty analne - męska pupa i masażer prostaty. Tak myślę, że gdyby nie blog erotyczny i kilka zabawek, które otrzymaliśmy do testów, pewnie nigdy bym się nie odważył kupić.

Od tego momentu moje wnętrze odwiedził korek analny i masażer prostaty. Zatyczka analna wypełnia męską pupę, lekko uciskając na gruczoł prostaty. Proces jest powolny, nosiłem korek nawet dwie godziny. Napięcie narastało stopniowo, ale proszę państwa - co to był za orgazm! Przez kilka minut po wytrysku leżałem na łóżku, a pielęgniarka śmiała się, że jeden malutki korek, przed włożeniem którego tak się wzbraniałem, powalił mnie na łopatki. Masażer prostaty działa inaczej. Jest cieńszy i uczucie wypełnienia jest mniejsze. Jednak wygięta główka i wibracje tak intensywnie pobudzają prostatę, że próba powstrzymania wytrysku z góry skazana jest na porażkę. Wsunąć, włączyć wibracje i oddać się przyjemności. Po dwóch minutach brzuch pokrywają krople spermy.

Wibrujący korek analny do masażu prostaty z silikonu medycznego PicoBong Tano [test - recenzja - opinia]

niedziela, 10 maja 2015

Analne kulki gejszy z silikonu medycznego Fun Factory B Balls
są cholernie męskie! [test - recenzja - opinia]

Po otwarciu paczki, którą wysłała nam firma Fun Factory, zawartość zaskoczyła nas wielokrotnie. Miejsce akcji: kuchnia, bohaterowie żywi: pielęgniarka i pacjent, bohater pierwszoplanowy: kulki B Balls, miejsce publikacji: blog erotyczny.

Pacjent: Jakie ładne kulki gejszy.
Pielęgniarka: Jaki mają fajny uchwyt.
Pacjent: To są analne kulki gejszy!
Pielęgniarka: To są kulki gejszy zaprojektowane specjalnie dla mężczyzn!
Pacjent: Przecież ja nie mam mięśni Kegla.
Pielęgniarka: Zdziwiłbyś się, gdybyś poznał prawdę.
Pacjent: Mam?
Pielęgniarka: Mhm [kiwanie głową]
Pacjent: Niemożliwe.
Pielęgniarka: Powiedz to swojemu mięśniowi łonowo-odbytowemu.
Pacjent: Zaklepuję! [ucieczka z kulkami do łazienki] 

erotyka, akt, kulki gejszy, penetracja analna, sex analny, b balls

piątek, 17 kwietnia 2015

Kulki analne z silikonu medycznego Pretty Love Beeds
czas na podwójną penetrację [test - recenzja - opinia]

Oglądając filmy erotyczne zwróciliśmy uwagę na gadżet, którego jeszcze nie testowaliśmy. Mężczyzna podczas erotycznej i zmysłowej gry wstępnej powoli wsuwał i wysuwał z kobiecej pupy kulki na sznurku. Kuleczki miały różną wielkość. Przewinęliśmy film i zwróciliśmy uwagę na emocje aktorki. Wyraźnie było widać naturalne grymasy przyjemności.

Testowanie akcesoriów dostarczonych przez sexshop daje nam mnóstwo frajdy. Od momentu wyboru produktów do kolejnych recenzji, przez otwieranie pudełka, a na wkładaniu tychże zabawek w różne dziurki pielęgniarki i pacjenta.
Koraliki analne dostępne są w wielu kolorach, rozmiarach i długościach. Mogą być dwie lub dziesięć. Połączone elastycznym sznurkiem lub sztywniejszym, pokrytym silikonem. Do wyboru, do koloru. Ponieważ nie mamy doświadczenia, na pierwszy ogień wzięliśmy kulki analne Pretty Love Beeds.


piątek, 3 kwietnia 2015

Korek analny z silikonu medycznego Pretty Love Booty Passion Anal Plug
dobrze wymasuje prostatę [test - recenzja - opinia]

Jeden korek analny w związku to tak jak jeden telewizor lub komputer w domu. Niby jest i każdy może używać, jednak w pewnych sytuacjach pojawia się problem. Po przejrzeniu oferty zaprzyjaźnionego sklepu, w nasze ręce trafił Pretty Love Booty Passion Anal Plug.

Korek korkowi nierówny. Testowana niedawno zatyczka analna Smile Pointer to klasyka gatunku. Kształt przypominający pocisk, zwężenie w końcowej części, duża przyssawka i czarne silikonowe wykończenie. I brak wibracji. Prezentowane akcesorium analne ukazuje zupełnie inne podejście do tematu. Jest bardziej kobiece i nie mam na myśli tylko fioletowej kolorystyki.

Korek analny z silikonu medycznego Pretty Love Booty Passion Anal Plug [test - recenzja - opinia]

piątek, 13 marca 2015

Irygator analny z silikonu Seven Creations Squeeze Clean
niezbędny do seksu analnego? [test - recenzja - opinia]

Do czasu zajęcia się tą recenzją znałem dwa zastosowania lewatywy - medyczne i higieniczne. Wnikając w temat głębiej zorientowałem się, że są rzesze ludzi, którzy praktykują lewatywę wodną w sferze erotycznej. A to ciekawostka! - pomyślałem. Nigdy nie myślałem o tym w ten sposób. I nadal nie myślę, ponieważ dla mnie jest to czynność zupełnie nie korespondująca z sypialnią. Pamiętam lewatywy wykonywane w dzieciństwie i w późniejszym wieku, przed zabiegami w szpitalu. Nadal nie jest to coś, co mogłoby mnie podniecić. Ale nie mówmy o mnie, zajmijmy się ludźmi, którzy to lubią. Mam nadzieję, że wyciągniecie z tego tekstu dużo wiedzy i czymś was zaskoczę.

Przy okazji przedstawię irygator analny z silikonu Seven Creations Squeeze Clean. 

Irygator analny z silikonu Seven Creations Squeeze Clean opinia

piątek, 23 stycznia 2015

Korek analny z silikonu Silicone Stars Smile Pointer
plug dla początkujących [test - recenzja - opinia]

Mam wrażenie, że to najtrudniejsza recenzja ze wszystkich opublikowanych na łamach bloga erotycznego  www.jaimojapielegniarka.blogspot.com. Korek jaki jest - każdy widzi, gdzie się go wkłada - każdy wie, w jakim celu się go stosuje - pewnie każdy czytał. No i co dalej?

W temat wejdziemy... głęboko. I niech rozgrzeje was myśl, że od teraz pupa pielęgniarki będzie wypełniana częściej w opowiadaniach.  

Korek analny ma wiele imion. Można go kupić pod nazwami: wtyczka analna, zatyczka analna, plug analny (mój edytor tekstu cały czas podmienia mi na pług, może ma to związek z porą roku i fatalnymi warunkami na drodze). Producentem jest niemiecka firma you2toys.

Korek analny z silikonu Silicone Stars Smile Pointer [test - recenzja - opinia]